Carnaval ribetà 2011

La presentació del carnaval ribetà va tenir lloc el passat dimarts 1 de març, al bar social de l’entitat Ger, amb una gran efluència de públic. Les autoritats polítiques i religioses també hi eren presents per donar el seu suport, desinteressat, a la iniciativa de fer de la Pujada del Carnaval, Patrimoni Inmoral de la Humitat. La seriositat i rigorositat científica amb que es va argumentar i justificar, ho avalen. Aixi doncs, el carnaval ribetà està en un lloc preferent davant les altres candidatures de les poblacions veïnes, que opten al premi. El poble de Ribes de ben segur que sabrà estar a l’alçada d’aquest gran esdeveniment!
visca el carnaval!!
Per veure els vídeos de la Guerrilla Fem l’Animal, clica aquí: vídeo 1, vídeo 2, vídeo 3, vídeo 4
Aquesta entrada ha esta publicada en Actes del calendari popular. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *