10 d’abril TRIO LA BITLLA a les 12 tocades.

Al passat diumenge 3 d’abril dins del cicle a les 12 tocades l’Entitat ger va celebrar el concert “37 MOTIUS PER A FER UN POEMA” amb Gerard Marsal al  saxo tenor i flauta travessera  i Manuel Martínez al piano.
El proper diumenge 10 d’abril es realitzarà l’últim concert del cicle a un quart d’una a la Sala d’actes amb el TRIO LA BITLLA. El trio esta format per l’Ana Oliván al piano, Enric Tió al clarinet i Mario Bugliari a la viola. Finalitzat al cicle les activitats de primavera continuen amb la celebració de Sant Jordi i el Municipi Antiracista.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *