7 maig. Festa Municipi Antiracista amb la rumba dels Ai, ai, ai

Ahir dissabte 7 de maig vam celebrar  la Festa Municipi Antiracista. Com cada any, i en aquests moments quan és més necessari que mai, volem mostrar el nostre rebuig al racisme i fer palès que apostem per una societat justa i inclusiva, per la igualtat de drets i d’oportunitats; perquè volem viure i conviure en plena harmonia. En aquesta linia l’Entitat ger forma part, juntament amb més de 30 entitats comarcals, de la Plataforma contra el Racisme i el Fexisme del Garraf.
A causa de la pluja, la festa Antiracistta es va traslladar a la Nau Pere Vall i Soler de l’Entitat Ger.  Desprès d’un bon sopar els amics Can Tarumba van iniciar el concert amb  moltes  energies i cançons noves que ens van sorprendre a totes! Seguidament una membre de l’entitat Ger i de la Plataforma Unitat Contra el racisme i el faixisme del Garraf van llegir el manifest i la festa va seguir amb la rumba dels Ai,Ai,Ai!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *