8 Oct. Presentació Handbol Juve


La propera temporada 2011-2012 significarà l’estrena d’una nova secció del C.F Joventut Ribetana. Amb el mateix esperit que va néixer fa 5 anys enrere el Club per possibilitar jugar a futbol a joves del municipi que no tenien cabuda en els clubs existents, sense una voluntat merament competitiva sinó també de promocionar valors com la diversió i la salut, tenim l’orgull de presentar enguany la secció d’Handbol de la Joventut Ribetana. Aquesta esta conformada per practicants d’aquest esport de Ribes que o bé jugaven en altres clubs de la comarca o bé havien jugat en la històrica secció d’handbol del GER i que ara volen reprendre la pràctica d’aquest vibrant esport. L’Handbol Joventut Ribetana comptarà amb un equip Sènior que participarà en la competició oficial de la Federació Catalana d’Handbol ( categoria 3a. Catalana) i disputarà els seus partits en el Pavelló Municipal d’Esports de Ribes.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats esportives, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *