9 Oct. ASSEMBLEA

El passat 9 d’Octubre l’Entitat Ger va celebrar l’Assemblea general de socis i sòcies. En el primer punt de l’Assemblea Pau Garriga, que s’acomiadava com a president de l’Entitat, va fer l’informe de presidència on va anar desgranant els punt forts d’aquest tres anys i aquells en que encara cal millorar. Es va valorar el nou impuls de la cavalcada de reis, la implicació en les barraques de festa major, l’entrada en el projecte esportiu de l’Entitat del club Joventut Ribetana i la incorporació de nous actes com el Pipop i les 12 tocades.
Després de l’informe de seccions, es posà a debat la proposta de la celebració del 40 aniversari de l’Entitat que recollia els objectius plantejats, la creació de la comissió i el calendari de treball. En el torn de debat l’Assemblea va fer noves aportacions recollides des de la taula i que formaràn part del treball de la comissió.
Finalment debatut i aprovat el pressupost es va presentar la nova junta formada per Anton Molina, Pau  Canela, Pau Garriga, Silvia Collado, Marina Garriga, Lidia Munoz (vicepresidència), Ginesta Garriga (secretària), Eva Cortes (tressorera) i Magda Torrents (presidencia).
L’Assemblea acabà amb un crit a la participació en el 40e aniversari de l’Entitat i a fer d’aquesta celebració una oportunitat per enfortir el projecte sociocultural i projectar-lo a la comunitat i al país.

      

 

Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *