28 Oct. Xerrades de Tardor

Aquest divendres 28 d’octubre comencen les Xerrades de Tardor, Cicle de conferències Víctor Alba. Punt de trobada de sensibilitats i temàtiques diverses, un espai de reflexió i debat social, polític i cultural. Els divendres de tardor a les 8 del vespre a la Sala d’Actes de l’Entitat.
La primera xerrada del cicle d’enguany tractarà la revolta a Egipte amb en Marc Almodovar, periodista del setmanari de comunicació La Directa i autor del documental Erhal – Vés-te’n. Diari de la plaça Tahrir. La xerrada comptarà amb la projecció del documental Erhal – Vés-te’n-, la crònica des de dins dels 18 dies de lluita que van fer caure un dels dictadors més estables del Pròxim Orient.

Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *