Sopar de socis i sòcies

Aquest divendres al vespre seguim amb el cicle de Xerrades de tardor amb en Josep Cónsola “Memòria política del franquisme i la transició” a la sala d’actes de l’Entitat.
Al dissabte celebrerem el sopar de socis i sòcies. Enguany aquest acte de trobada, reunió i celebració en format de sopar-espectacle serà el tret de sortida de les celebracions dels 40 anys de l’entitat. També volem que sigui l’excusa per veure’ns i passar una bona estona, en companyia de totes aquelles persones que des d’una secció, activitat o responsabilitat han fet possible que aquests 40 anys els puguem celebrar com a moviment cultural i social viu i actiu que és manté ferm en les seves idees i valors, però renovador en les seves accions i activitats. El sopar serà a 2/4 de 10 del vespre, cuinat pels companys de la Cassola, seguidament votació del logo dels 40 anys i per acabar espectacle i música. Tiquets del sopar a Can Gabaldà, Can Manel i Bar Social.
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *