Vídeo del sopar de socis i sòcies 2011

El passat dissabte 12 de novembre vam celebrar el sopar de socis i sòcies de l’entitat a la Nau Pere Vall i Soler. Prop de 200 persones vam assistir a l’acte i vam gaudir juntes d’una gran nit que ens va servir per carregar energies per tirar endavant amb l’activitat cultural, social, esportiva, d’educació en el lleure, etc. que duem a terme des de les diferents seccions de l’entitat i amb el compromís dels i les membres de la junta.
Un sopar excel·lent elaborat per els i les companyes de la Cassola, una Nau més bonica que mai i un espectacle ple de sorpreses que va fer un flashback en el temps per recòrrer aquests 40 anys d’història del Ger… i els que ens queden!
VEURE VÍDEO AQUÍ
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *