Carta oberta de la Joventut Ribetana a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i a la seva població:

Benvolguts/des
Es evident que en els moments especialment difícils que travessa el país i el món sencer, no hi ha en el centre de les preocupacions de la població ni de la classe política que ens hauria de representar, aspectes com l’esport. Lluny de l’esport d’elit i dels pressupostos milionaris dels grans equips és igualment evident que l’esport ha estat, és i serà un important vehicle d’inclusió i cohesió social, aglutinador i educador elements que també en aquests temps creiem que no es poden deixar de banda amb la simple excusa de la terrible crisi econòmica que patim.
Continua llegint…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats esportives. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *