i després de la festa…

Ja hem tancat les barraques i hem recollit taules, cadires i neveres però els actes del programa de Festa  Major d’estiu encara no han acabat. Aquesta setmana realitzarem el campionat de Truc i el proper dissabte la XXXVII Cursa Popular la Milla i el 44é Trofeu Abelard Trenzano.
I per acabar volem recomenar el reportatge El Ger, la força dels ateneus fet per la Marta Saura sobre l’Entitat Ger en el marc del 40 aniversari. El reportatge va ser visionat a TDT Garraf el divendres 29. Com que estavem de Festa Major i molts no el vam poder veure us enviem l’enllaç. Merci i bon estiu!
Ger, la força dels ateneus
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *