ROJO CANCIONERO “si se calla el cantor, calla la vida”

 
El concert de Rojo cancionero y banderas rotas  ha estat un dels pocs actes d’aquest agost al Ger. La intensa activitat d’aquest any amb la celebració del 40é aniversari feien necessari un petit respir. I alhora ens preparàvem per una tardor que es preveu moguda, perquè fartes de tantes mentides i injusticies volem alçar la veu. I quina millor manera de fer-ho que amb el cant i el compromís de Rojo Cancionero. Cançons i poemes de Victor Jara, Paco Ibañez i Miquel Hernàndez entre d’altres, cantades amb la força i la tendresa de Salvador Amor i Gabriel Ortega que ens van fer un últim regal amb una versió del Perquè vull d’Ovidi Montllor. Gracias y hasta pronto!
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *