11 de Setembre. Diada Nacional de Catalunya 2012

Dissabte, dia 8 Plaça Marcer a les 10 de la nit ESPECTACLE MUSICAL EN MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA “SONS, MÚSIQUES i EMOCIONS, DEL PATRIMONI SONOR DE RIBES” BANDA DE MÚSICA MESTRE MONTSERRAT DE VILANOVA I LA GELTRÚ sota la direcció d’Emili Serrano.    Amb la participació: Timbalers dels diables de ribes – colla jove, Drac de Ribes, Gegants de Ribes, Ball de Cintes, Ball de Gitanes del Penedès, Ball de Bastons, Els Grallers de Sta.Madrona i Montònec i de Ribes

Dilluns, dia 10    Plaça del Castell a les 8 del vespre MARXA DE TORXES  fins a la plaça de la Vila            Parlaments i Toc de Gralles

Dimarts dia 11 de setembre DIADA NACIONAL DE CATALUNYA  A 2/4 de 10 del matí a la plaça Marcer BICICLETADA POPULAR recorregut pels carrers, places i indrets de Ribes. A 2/4 d’11 del matí a la plaça Marcer ANADA AL CIM DEL MONTGRÒS.  A 2/4 d’1 del migdia al cim del Montgròs ENLAIRAMENT DE LA SENYERA toc de gralles, parlaments, cant del segadors i vermut popular. A les 4 de latarda sortida amb autobús cap a Barcelona, conjuntament amb Um9, per assistir a la MANIFESTACIÓ UNITÀRIA DE L’ESQUERRA  NDEPENDENTISTA cal apuntar-se al Bar Social GER 

    

 

Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *