21nov. Assemblea

Aquest any hem estat de celebració, hem gaudit juntes, hem passat moments especials i hem donat una nova embranzida al projecte sociocultural de l’Entitat. Coneixedors del context en que ens trobem, de destrucció del territori i retallades dels drets, creiem que és necessari seguir. Davant d’un sistema que generalitza la pobresa, perpetua les desigualtats i ofega esperances cal seguir creant alternatives, impulsar propostes culturals i socials, teixir complicitats, crear espais de lliure pensament, de creixement col·lectiu, promoure la transformació social i reivindicar lluites quotidianes. I ho fem com ho sabem fer: des de baix, des de la proximitat, amb treball voluntari i des de l’assemblearisme, l’autogestió i l’auto-organització.
Així doncs, us convoquem a l’Assemblea General de socis i sòcies del proper diumenge 21 d’octubre a la sala d’actes de l’Entitat a 2/4 d’11 del matí. Una oportunitat per fer balanç de l’aniversari, del que hem fet i el que ens queda pendent i afrontar els nous reptes, conscients del que som i el que volem ser. I fer-ho només és possible amb la participació de tots i totes.
Esperem veure’ns aviat i desitgem que participis de l’assemblea i gaudeixis de tots els actes que ens esperen aquesta tardor.
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *