Primers dies d’hivern

Després de gaudir del bon teatre amb La veu dels Arbres, de compartir debats a les xerrades de tardor i participar de les activitats de les seccions, comencen les activitats d’hivern.
Comencem aquest cap de setmana. Diumenge 23 de desembre a les 11 del matí a la plaça Països Catalans la 28ª Cursa del gall d’indi del Ciclisme Ger (inscripció: 10 €, circuit de 55 kms. sis voltes al circuit de Ribes-Vilanoveta-Solers, cursa social oberta a totes les categories), la jornada la Solidaritat fa bullir l’olla a les 11 del matí a la plaça Marcer i al vespre la cantada de nadal del taller de cant.
Immersos ja en les festes arriba al Quinto a la Nau el 25 a la nit i el 26 a la tarda. Un joc per petits i grans, per trobar-se i riure i conversar plegats.  L’endemà mateix començarem a preparar el sopar de cap d’any, perquè volem celebrar-ho com cal, amb un bon sopar i ben acompanyats (podeu comprar els tiquets al bar social).
Ja al 2013 gaudirem dels New York Ska Jazz i The Kinkiy coo coo’s en el concert que organitzem juntament amb la Traca al dia 3 de gener a la Nau Pere Vall i Soler.
I durant aquest dies, entre concerts, sopars i Quintos prepararem la cavalcada dels reis d’orient. Si voleu col.laborar-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres per fer de la nit del 5 de gener la més màgica de l’any.
I recordeu, seguim amb la campanya de finançament de la rehabilitació del sostre de la Nau Pere Vall i Soler. Compra un m2 i col·labora fent possible aquest espai d’activisme sociocultural. Moltes Gràcies!…I bon any!
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Actes del calendari popular, Activitats esportives, Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *