Ja tenim aquí el programa de festa major d’hivern

En aquest poble acaba una festa i n’ha arriba una altra sense temps ni a pentinar-te. Just deixar enrera el cap d’any i la cavalcada de reis, arriba la Festa Major d’Hivern. Festes que volem populars i basades en l’auto-organització. Per això el programa d’activitats està ple de música, sopars i esmorzars, festa i esport, però també de treball voluntari. El treball de moltes persones: les qui l’han dissenyat, les qui muntaran l’equip, les que netajarant la Nau o pararan taula… Et convidem a participar-hi. Visca la Festa Major!
Creiem que la memòria és antídot contra la ignorància. En prenem nota per poder seguir aprofitant els 40 anys, que ara deixem enrera, de complicitats teixides, de treball i compromís, d’aportació voluntària imprescindible pel desenvolupament social i cultural del poble.
Una aportació que de ben segur cobra importància en els moments actuals en què les administracions públique, i aquella classe política apoltronada que diu representar-nos, retira els seus suports, si més no l’econòmic, i abandona la idea de domar amb subvencions a les entitats i associacions i substituir el seu treball.
Seguirem amb perseverança i tenacitat en la nostra voluntat de treballar pel present i futur de Ribes, compromesos amb el qui més estan patint i patiran i les seves reivindicacions, amb l’alegria necessària per tirar endevant i la ràbia suficient per no permetre que tot canviï perquè no canviï res.
Ah! I per Festa Major sortirem al carrer i ho celebrarem!
Dissabte, 12 de gener a les 8 del vespre CORREBARS. Org. Coordinadora de Barraques de Ribes. I després DJ’s a la Nau del ger.
Dissabte, 19 de gener Correfoc. 
Dijous 24 de gener a les 10 del matí ESMORZAR DE FORQUILLA A LA CASSOLA cal comprar el tiquet al Bar Social. a ¾ d’1 del migdia, des de l’entitat BAIXADA DELS GRALLERS. A la 1 del migdia a la plaça de la Vila LA TRACA i CERCAVILA DELS BALLS POPULARS INFANTILS. A 2/4 de 6 cercavila dels balls populars.A 2/4 de 10 de la nit a l’entitat SOPAR DE VIGÍLIA i seguidament al Bar Social de l’entitat CONCERT DE VIGÍLIA amb Rumb al Bar.
Divendres 25 de gener a ¾ de 8 del matí des de la plaça Marcer cercavila matinal dels balls populars i grallers a ¾ de 10 del matí a la plaça de la vila anada a sant pau a les 12 del migdia baixada de sant pau. Seguidament a la plaça de la vila traca i exibició dels balls populars. En acabar al Bar Social de l’entitat TOC DE GRALLES I VERMUT DES FESTA MAJOR.
Dissabte 26 de gener a 2/4 de 6 de la tarda a la Nau Pere Vall i Soler FESTIVAL INFANTIL amb l’espectacle EL CLIC de la companyia Jordi del Rio.
Dilluns, 28 de gener a les 10 de la nit a la Nau Pere Vall i Soler 65è CAMPIONAT DE TRUC
Diumenge, 17 de febrer a les 9 del matí des de la pl Marcer CAMINADA POPULAR AL MONTGRÒS i les 10 del matí a la pl Marcer 46è CROSS DE SANT PAU. Organitza: Atletisme Ger. Cal inscriures aquí.
Diumenge, 24 de febrer a les 9 del matí a la zona esportiva del Pavelló, carrer Enric Morera.19ª TROBADA BTT RIBES. inscripcions a les 8 i sortida a les 9 al costat del pabelló. Dos circuits de 20 i 40 kms. Organitza: Club ciclista Ger.
Els actes en cursiva són actes del comú.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actes del calendari popular. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *