Ratonimus en acció. Carnaval Ribes 2013

Actes purs i impurs del carnaval ribetà
Dimecres 6 febrer a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’entitat RODA DE PREMSA I PRESENTACIÓ DEL CARNAVAL 2013
cartell-carnaval-2013
Divendres 8 febrer a 2/4 de 8 vespre a la pl. Catalunya ARRIBADA DE S.M. CARNESTOLTES (pl. Catalunya, 11 de setembre, pl. Esglèsia, pl. Marcer, c/ comerç, c/ Sant Pere, Pl de la Vila)
I a les 10 de la nit al local social de l’entitat SOPAR CARNAVALESC, el millor xato.
Dissabte 9 de febrer a les 10 de la nit, COMPARSES DE MASCAROTS I DISFRESSES. Carrer el Pi, Del Centre, Pl. De la Vila, C/ Ajuntament, Pl de la Font, C/ Major, C/Balmes, C/ Lluis Companys, Pl. Catalunya, 11 de setembre, pl. Esglèsia, pl. Marcer, C/ nou, c/ de Sitges, Pl. Del Centre, C/ el Pi.
tot seguit a la Nau Pere Vall i Soler FESTA DE CARNAVAL (3€ socis, 5€ amics, cal comprar l’entrada a Can Gabaldà)
Diumenge 10 de febrer a les 5 de la tarda CARNAVAL INFANTI. Carrer el Pi, Del Centre, Pl. De la Vila, C/ Ajuntament, Pl de la Font, C/ Sant Pere, C/ comerç, C/ Nou, C/ Sitges, Pl del centre, C/ El Pi.
seguidamenti ESPECTACLE INFANTIL a la Nau Pere Vall i Soler.
Dimarts 12 de febrer COMPARSES a les 8 del vespre. Carrer el Pi, Del Centre, Pl. De la Vila, C/ Ajuntament, Pl de la Font, C/ Major, C/ Blames, C/ Nou, Pl. Marcer (trobada de totes els grups), C/Nou, Ctra. Sitges, Pl. Del Centre, C/ el Pi.
Dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda. MORT I ENTERRAMENT DE S.M. CARNESTOLTES. Recorregut de de l’Enterro, Sortida de l’entitat GER, Carrer el Pi, Del Centre, Pl. De la Vila, C/ Ajuntament, Pl de la Font, C/ Major, C/ Blames, C/ Nou, Pl. Marcer, C/Nou, Ctra. Sitges, Pl. Del Centre, C/ el Pi.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actes del calendari popular. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *