Obrint Pas, Seguirem!

Divendres 9 de novembre, la Nau Pere Vall i Soler de l’Entitat Ger, va acollir a la formació valenciana Obrint Pas, amb la seva darrera gira “Seguirem”. La banda va anunciar que plegava, després de 20 anys de trajectòria musical i compromís arreu dels Països Catalans i més enllà.
Ahir es va acomiadar de Ribes amb un gran concert. Només començar, el Xavi Sarrià va oferir paraules d’agraïment a l’Entitat, “ens sentim com a casa” i va fer referència a totes les vegades que han vingut a tocar a Ribes durant aquests 20 anys.
Amb les entrades exhaurides, el Teatre la Nau es va omplir de gom a gom, i aquells que pensaven que començaríem en horari ribetà es van quedar sense cadira, perquè l’acta va començar a l’hora prevista, a les 10:00h.
Miquel Gironès va referir-se al públic tan jove i entregat com si fos en una festa de final de curs, però el cert és que, a les files de més enrere hi érem els de sempre. Joves i no tan joves, ningú va voler perdre’s aquesta oportunitat, potser l’última, de sentir les cançons que han encès tantes i tantes vegades la flama de tot un poble en moviment.
Un concert en format acústic, que creava un ambient tranquil i acollidor, ideal per acompanyar-los en les seves cançons i no perdre’s ni un detall. Tot i així, el públic no podia evitar exaltar-se i aixecar-se en els moments més emocionants, que van ser molts.
La Muixeranga va ser la cançó que van escollir els Obrint Pas per acomiadar-se i després d’uns càntics a favor de la independència, des de l’Entitat es van llegir unes paraules i se’ls va fer entrega de la figura del Drac de Ribes.
Des de l’Entitat volem agrair a tothom per ser-hi i a Obrint Pas per tornar altra vegada. Som la lluita que hem compartit, som un poble per construir!

DSCN4752 DSCN4762 DSCN4811

Aquesta entrada ha esta publicada en Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *