L’Orquestra Simfònica de l’Anoia a l’Entitat Ger

Ahir, diumenge 24 de novembre, el Teatre la Nau Pere Vall i Soler, de l’Entitat Ger, va acollir l’Orquestra Simfònica de l’Anoia que ens va oferir un gran espectacle per gaudir petits i grans.

Més de 450 persones van omplir el teatre i ens vam deixar absorbir per la història d’“Els nois, de Txèkhov” narrada pel company David Puertas amb una gran interpretació i afegint notes d’humor i molta imaginació.

Amb la veu del narrador i el timbre d’una orquestra simfònica al complet vam viatjar arreu del món com ho fan els protagonistes del relat, en una història de superació, de valor, d’amistat i d’atrevir-se a fer bogeries.

Però la lliçó ens la van donar els joves músics que van interpretar peces tan conegudes d’autors clàssics com Bela Bartok, Zoltan Kodaly i Modest Moussorgsky. També van interpretar peces populars i peces escrites originalment pel director, Albert Gumí, que amb la seva batuta va dirigir la orquestra amb una energia sorprenent.

Albert Gumí és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya i una dels músics actuals més involucrats en la pedagogia musical dels nostres joves.

La Jove Orquestra Simfònica és una orquestra infantil i juvenil fundada l’any 1990 a Igaulada amb la intenció de donar l’oportunitat a tots els estudiants de música de la comarca de participar en una orquestra de gran format.

I ahir ens van donar l’oportunitat de gaudir de la música amb tots els sentits i prendre consciència del valor formatiu i transformatiu de la música.

Gràcies a l’Orquestra Simfònica de l’Anoia i a tothom per ser-hi.

DSCN5145

Aquesta entrada ha esta publicada en Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *