1r Congrés del Ger

OCTAVETA TAULES.cdr OCTAVETA TAULES.cdr

Si vols anar ràpid, vés-hi sol. Si vols anar lluny, anem-hi juntes

Ara fa quaranta anys de la fundació del Ger, aquesta dada seria motiu sobrat per engegar una profunda reflexió per saber qui som i cap on anem, però el que fa imprescindible aquesta reflexió es saber de quines eines ens dotem per afrontar l’actual situació de crisis política, social i econòmica.
Repensar, doncs, els nostres objectius, les nostres prioritats, les nostres febleses i oportunitats, la manera en que ens organitzem i fem les coses ha de significar poder millorar, engrandir la nostra acció sociocultural i a la vegada que aquesta tingui el paper que volem i li correspon en el conjunt de la comunitat. És des d’aquesta mirada enfora que ens permetem girar la nostra atenció i anàlisi de portes endins, de manera interna. Cap el què és avui l’entitat i volem canviar, millorar o simplement deixar de fer.
Hem fet un esforç important per portar un seguit de ponents que ens ajudin amb les seves experiències i coneixements a aprofundir en el debat de quin camí ha de prendre la nostra entitat en aquest marc històric en el què ens trobem.
Tot un ventall de propostes sobre temes que ens afecten. Les taules pretenen ser un espai de debat, on puguem aprofundir en diferents aspectes relatius a la nostra entitat camí de la celebració del nostre 1er Congrés, el 27 d’abril, no te les pots perdre!
Convidem a tothom a ser partícips d’aquest procés  de manera que, entre totes, puguem anar generant l’interès i l’entusiasme col·lectiu que garantirà l’èxit del Congrés, que es basarà sobretot en aquest procés que volem enriquidor i divers i que iniciem avui mateix. La teva participació és clau en aquest moment de la discussió!
La primera taula, aquest dijous 20 de febrer,  porta el títol Com comunicar-se avui i comptarà amb la presència de Rita Marzoa (Catalunya Ràdio), Jordi Eroles (TV3), Laia Altarriba (Xarxa Penedès), Antoni Sella (Eco de Sitges) i Xavier Capdevila (Desdelamina, expert en TIC) i Eix Diari.
Les taules es celebraran tots els dijous, a la Sala d’Actes de l’Entitat, a les 20h:
20 de febrer- COM COMUNICAR-SE AVUI
27 de febrer- ECONOMIA SOLIDÀRIA
6 de març– FINANCES ÈTIQUES
13 de març- MOVIMENTS SOCIALS
20 de març- NOVES FORMES DE FER POLÍTICA
27 de març- FET NACIONAL
3 d’abril- NOUS REPTES EN EL LLEURE I L’ESPORT
10 d’abril- COL·LECTIUS I ATENEUS POPULARS
 
 Segueix-no al facebook
notícia a Xarxa Penedès
OCTAVETA TAULES
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *