11 de setembre 2014

Ja tenim aquí el programa de l’11 de setembre d’aquest 2014. El podràs trobar en paper a l’Entitat o a diferents comerços de Ribes. Hi trobaràs els actes d’enguany i també un petit recull de fotos que que pretén explicar la lluita per les llibertats, la llengua i la independència de Catalunya, durant el franquisme i després a Ribes.
Omplim els balcons de senyeres i estelades! Ens veiem al carrer.
 Actes en motiu de la diada
Dissabte 6 de setembre, al Palmerar. A les 10 de la nit.Concert de gralles 1714-2014: les músiques d’un país. Amb GRALLERS DE SANTA MADRONA i MONTÒNEC(Vilanova i Vilafranca), GRALLERS DE RIBES I ALUMNES DEL GER i altres col.laboracions molt especials.
Diumenge 7 de setembre. A 2/4 de 6 de la tarda Pl. Marcer.  FLASH MOB SOM AIXÍ. Cal portar una samarreta negra i a sota una samarreta de color amb un lema o dibuix sobre la llibertat! (també pots crear la teva pròpia samarreta). https://www.youtube.com/watch?v=UDxpDLUxiYQ 
Diumenge 7 de setembre. A les 9 del vespre. A la Pl Marcer. CONCERT DE FELIU VENTURA I MIQUEL GIL
Dimecres 10 de setembre. A les 8 del vespre. Des del Castell. MARXA DE TORXES PER LA INDEPENDÈNCIA. Tot seguit, en arribar a la Pl. De al Vila, lectura del manifest i actuació musical amb ELS QUATRE GATS.
 DIADA NACIONAL DE CATALUNYA. 11 de setembre
A les 9:30 a la Pl- Marcer. BICICLETADA POPULAR. Finalitza a les 10:30 a la Pl. De la Vila. 
A les 11:30 a la Pl. Marcer. PUJADA A PEU AL MONTGRÒS
A les 12:30 al cim del Montgròs. ENLAIRAMENT DE LA SENYERA, PARLAMENTS I TOC DE GRALLES.
A les 2 de la tarda davant del Local sortida d’autobusos per participar a la VIA CATALANA 2014. ARA ÉS L’HORA.
A 2/4 de 7 de la tarda. A Pl. Tetuan. Barcelona. MANIFESTACIÓ DE L’ESQUERRA INDEPENDENTISTA. “Desobeïm pel referèndum, per la independència, pels Països Catalans!”
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *