9N votarem!

Només falten 3 dies pel 9 de novembre, data en que estem cridats a participar en la consulta sobre el futur del nostre país. Com a entitat som conscients de la força de la gent per construir un món més just, i així hem treballat i seguirem treballant. El procés d’alliberament del nostre país, que s’ha intensificat en els últims mesos, neix de la voluntat del poble de Catalunya a ser lliure i el diumenge, omplint les urnes, demostrarem massivament aquesta voluntat.
Al nostre municipi els locals de participació són els quatre instituts: INS Can Puig i INS Montgròs (Ribes) i INS Alexandre Galí i INS Xaloc (les Roquetes). Per conèixer a quin local heu d’anar a votar i la mesa que teniu assignada podeu informar-vos al web www.participa2014.cat, trucant al telèfon d’informació 012 o a les OAC de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. 
Des del Ger posem a la vostra disposició la secretaria de l’Entitat, oberta divendres de 5 a 8 del vespre, per demanar informació sobre la votació i/o recollir les vostres dades com a col.laboradors en tasques informatives per la jornada del 9N.
 
Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *