Actes de tardor, principis d’hivern

Estem en plena programació de tardor. Hem començat les xerrades i ja hem pogut escoltar i aprendre amb en Manuel Delgado, en Jordi Borràs i l’Alex Romaguera. Hem debatut de corrupció, d’espanyolisme a Catalunya, de moviments socials, del procès constituent… D’alguns dels temes que ens preocupen i ens ocupen.
Aquesta setmana continuem divendres 20, parlant d’educació per a la transformació amb Antoni Zabala i dissabte 28 sobre municipalisme amb l’alcalde de Ripollet i el regidor de Nova Economia de Sabadell. L’última xerrada del cicle d’enguay serà el divendres 11 de desembre sobre el poble Kurd.
Però aquests dies també hem participat en la marxa pels drets socials, hem dinat i conversat amb la gent de l’Associació de Veins de La Creu Alta, hem presentat el vídeo de Som Països Catalans Un mapa en moviment i demà ballarem bon blues a la Nau. I això no és tot, just abans de nadal i de jugar el quinto, gaudirem del concert d’en Cesk Freixas al bar social.
Si vols més informació de la programació sociocultural de l’entitat i de les seccions, vine a buscar el programa al bar social i pregunta el que vulguis. Fins ben aviat!!

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en actes de lluita i compromís, Actes del calendari popular, Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *