(Re)conèixer el sud

Aquest divendres 17 de juny, l’Entitat Cultural Ger comença els actes de la Festa Major d’estiu de Ribes amb el concert al Palmerar, (Re)conèixer el sud. Sota aquest títol actuarà el cantautor de Picassent Dani Rosell presentant el seu últim disc Hakone. Seguidament, en Borja Penalba i la Mireia Vives cantaran Cançons de fer camí. El concert acabarà amb el hip-hop d’Herba Negra presentant El renàixer d’abril. Com bé diu el cartell, “Tres expressions musicals del País Valencià en una nit, no necessitem cap més excusa”.

El Palmerar, inaugurat el 28 de maig, ha comptat aquest estiu amb les actuacions de Lo petit comitè presentant Piromans a l’iglú i l’actuació de la Vilanova Big Band. Els dos concerts han comptat amb una gran presència de públic que ha pogut gaudir de bona música i bon ambient en un indret únic.

El concert obre les portes a les activitats de la Festa Major d’Estiu que seguiran amb la revetlla de Sant Joan, al mateix Palmerar, i la programació de Barraques FM2016 a la Plaça Marcer. Pel concert (Re)conèixer el sud es poden comprar entrades anticipades a la Llibreria Gabaldà i al Bar Social de l’entitat.

cartell-(re)coneixer-el-sud-def

Aquesta entrada ha esta publicada en Concerts i recitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *