Nonsolum, Sergi Lopez, tots som iguals!!!! N’hi ha que marquen la diferència.

Per culpa d’en Sergi Lopez vam viure l’hora més curta de l’any (la necessitàvem per desconnectar) difícil d’oblidar, veient com un solt actor omplia l’escenari de persones i personatges. A vegades delirant, reflexiva i amb un ritme còmic només el tallat pels aplaudiments i les riallades del públic.

Després d’un cap de setmana com aquest, és difícil començar un dilluns. Dissabte vam assistir a la manifestació de Suport als presos polítics a Barcelona, desbordant per tots costats, el carrer Marina de solidaritat i sota el clam de llibertat i república.

Gràcies en Sergi Lopez i companyia que van fer l’esforç  per entendre’ns i poder portar al Teatre La Nau Pere Vall i Soler del Ger a Ribes el Nonsolum. Sabiem que no era fàcil, però amb voluntat i bona predisposició ho podem tot.

Salut, Tatre i República

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *