Programa d’activitats de Festa Major d’hivern 2018

Enguany celebrar festa major serà diferen. Com a Ger, la viurem d’una manera especial. Sortir per la porta del Ger acompanyant la baixada de gralles, sentint el toc de matinades, al mirar carrer amunt, veurem el carrer diferent, més gran però a la vegada més buit. Parlar del Pi caigut ens fa (re)pensar, quina importància tenen els símbols pera un poble. De la mateixa manera que les cercaviles, els balls populars, la música ens connecta i ens representa com a comunitat i persones.

La festa major també serà diferent. El dia de Vigília de festa major farà 100 nits que els companys els Jordis, són a la presó, són presoners polítics. Com diu J.cuixart “La cel·la és petita, però el somni és immens”. La voluntat de canvi a qué aspirem com a entitat, poble o país ens fan ser conscients que una expressió de cultura com és la nostra festa major no pot callar davant de tota la situació política que vivim perquè, volent ser república, hem après a ser poble.

Vivim, doncs, la festa major de forma plena, compartim-la. Perquè som conscients que els drets i els projectes comuns a aconseguir són majors i més dignes als reptes que tenim.

 

 

“Guarda’t les excuses per a un altre moment, posa’t roba confortable i sabates resistents perquè vénen temps de lluita i fas falta en el carrer, el teu lloc està en les places amb la resta de la gent.”

Pau Alabajos “Viure”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *