PREIMAVERUM’18

#Primavera Catalana

La vida sempre guanya, la primavera sempre torna. Superant l’aparent mort de l’hivern. Els dies s’allargaran la llum del sol durarà fins al vespre. Amb el canvi d’estació les orenetes emigren d’una riba a l’altre del mediterrani sense pensar en fronteres ni murs. Les flors dels arbres, s’obren al bon temps no entenen de portes tancades, ni foscor imposada. La vida al centre! Trenquem amb els privilegis d’una societat patriarcal i capitalista, racista i heteronormativa. Aquest 8 de març vam sortir per una vida que valgui la pena ser viscuda! Vam fer història, ja mai més ho permetrem, perquè ja no callarem. Perquè no estem soles. Juntes ho podem tot. No farem marxa enrere. Perquè som milers, milions. Vam parar el nostre consum, el treball domèstic i les cures, el treball remunerat i els nostres estudis. Ho vam fer, malgrat que ens van dir que no seria possible. “Ara son les criades que persegueixen aquell tal senyor Ramon”*

Que la primavera faci créixer les llavors, que vam plantar a la tardor d’octubre.

#LlibertatPresosPolítics

#RepúblicaCatalanaFeminista

#VagaGeneral

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *