Arrenca el Carnaval 2019

Un any més, i com ve fent des del 1972, l’entitat GER promou el gruix d’actes centrals del Carnaval ribetà, preparat des del treball voluntari en comissions obertes a tothom.

Des del tradicional Arrivo fins a la rua de Comparses de Mascarots a l’enterrament de SM Carnestoltes, el programa abasta tot el calendari carnavalesc tradicional amb actes per a tots els públics. Destaquem la consolidació de la ‘Perla del Carnaval’, guardó commemoratiu que es lliura totes les carrosses participants al final de la rua dissabte.

Com en d’altres actes festius que promou o en què participa l’entitat, s’activa el protocol en contra d’agressions masclistes amb el lema ‘ Per Carnaval no tot s’hi val’, seguint el compromís de l’entitat en la lluita per l’eradicació de totes les violències masclistes.

Nota de la comissió carnavalesca: 

Enguany  les organitzadores estem molt preocupades i hem activat l’alerta i el comitè de crisi carnavalesca.  La Carnestoltes, que ha de presidir el Carnaval ribetà, ha estat segrestada per uns malvats desconeguts i l’Arrivo està en perill… difonem aquest vídeo per si algú pot aportar pistes o proves que ajudin a trobar-la i demanem difusió per tots els mitjans: