CASAL

– El casal d’estiu es du a terme durant el mes de juliol, de dilluns a divendres durant el matí de 9h. a 13h.
– Adreçat a infants de 3 a 13 anys (els grups es fan segons franges d’edat).
– El casal és un espai on els infants a través de l’educació en el lleure gaudeixen d’un ampli ventall d’activitats diverses i viuen experiències divertides.
– Amb l’acompanyament i dirigit pels monitors i monitores el casal es converteix en un espai de retrobament, de joc, d’aprenentatges, d’autonomia, d’hàbits i valors.
– Creant vincles d’amistat i potenciant les habilitats socials dels infants fa que es comparteixin experiències i moments transformadors, de cooperació i de respecte.
– Per tot això el casal treballa a través d’un fil conductor, una història determinada a través d’uns personatges ficticis que seran la seva referència durant tota l’estada al casal.

– Cada any es treballa una temàtica diferent des de l’àmbit social, cultural o del medi. Amb l’objectiu de treballar en equip, de gestionar les seves emocions i d’ajudar-los en el seu creixement personal. Implicant-se en el seu entorn per transformar-lo.
– El contingut i les activitats programades durant la setmana seran diverses; des de gimcanes, anar a la piscina, fer excursions i tallers. També 3 cops per setmana és retrobaran amb els personatges desplaçant-se a la nau del ger, espai de la teatralització de la temàtica del casal.

amb ganes d’estiu, juguem plegades!
ESTIU 2021

DOCUMENTS DESCARREGABLES

Inscripció al Casal

Document editable. Un cop emplenat, cal que l’envieu al correu electrònic: esplaiger@gmail.com

Inscripció als serveis complementaris

Inscripció als serveis d’acollida i menjadors del casal. Document editable. Un cop emplenat, cal que l’envieu al correu electrònic: esplaiger@gmail.com

Funcionament dels serveis

Informació sobre el funcionament dels serveis d’acollida i menjador del casal

COLÒNIES

És el moment més intens de l’any, moment únic i ideal per posar en pràctica i seguir aprenent tot el que l’esplai ens aporta.

Les colònies d’estiu permeten posar de manifest valors com l’autonomia personal, la cooperació i el treball en equip, el consum responsable i el respecte per les persones i per l’entorn que ens envolta. Ajuden a generar més interacció entre els amics/es i ajuda a conèixe’ls de manera més intensa i a reforçar-ne el vincle. Una manera de treballar les emocions i desconnectar completament de la rutina i descobrir noves experiències, nous racons de l’entorn que els envolta.

Treballar la temàtica a través del joc, les dinàmiques i l’experimentació, ajudaran a desenvolupar i extreure estímuls que facilitaran la motivació i l’experiència lúdica de les activitats.

Per tot això l’Esplai Ger treballa a través d’un fil conductor, una història determinada a través d’uns personatges ficticis que seran la seva referència durant tota l’estada a les colònies.
On la vivència serà contínua, intensa, màgica i transformadora.

Moments màgics de convivència!
ESTIU 2021

DOCUMENTS DESCARREGABLES

Inscripció a les colònies

Document editable. Un cop emplenat, cal que l’envieu al correu electrònic: esplaiger@gmail.com

amb ganes d’estiu, juguem plegades!
ESTIU 2021