Celebrem els 50 anys del GER

Les celebracions del 50è aniversari del GER van arribant a la seva fi i ho fan amb una gran festa participativa amb activitats organitzades per les diferents seccions del GER. Gràcies a tots i totes per fer-ho possible una vegada més!

Bicicletada popular.

Una passejada pels carrers de Ribes, amb sortida davant de l’entitat i arribada a la Plaça Marcer. Organitzada per la secció del Club Ciclista GER

Festa de l’Esplai.

De la mà de l’Esplai i la Cia la Gralla, els més petits i petites van tenir la seva pròpia festa a la Plaça de l’Esglèsia. Organitzada per l’Esplai GER.

Circuit teatralitzat per l’entitat.

La secció de Teatre del GER ens va fer reviure les assemblees fundacionals de l’entitat i alguns moments explosius de les tardes de futbol del bar. Una exposició de fotografies i videos ens va permetre reviure moments històrics de l’entitat i a través d’una projecció a la façana de la Nau vam recordar les persones sòcies que ja no hi són. La Lulu Diama i l’Arlet Moragues van amenitzar la vetllada amb unes peces musicals.

Sopar especial de 50 anys

Els companys i companyes de la cassola ens van preparar un sopar amb diversos tastes de luxe.

Gan Ball amb l’Orquestra “La Nova de Blanes”

I la Nau es va convertir en un envelat. Banderetes, llums, espelmes i decoracions tradicionals preparades durant dies per les sòcies del GER ens van traslladar als mons d'”antes”. I l’Orquestra “La Nova de Blanes” ens va alegrar la nit amb gran  repertori de balls de saló i molta energia positiva.