Club ciclista GER

Fundat l’any 1978 figura inscrit al Registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, i a la Federació Catalana de Ciclisme.

El Club Ciclista G.E.R és una entitat esportiva de Sant Pere de Ribes, dedicada al món de la bicicleta, al club hi podem trobar socis que practiquen qualsevol disciplina relacionada amb les dues rodes, ciclisme de carretera, bicicleta de muntanya, E’bike, etc

Accedeix al web de la cursa BTT Ribes:
www.bttribes.cat

BTT Ribes

L’any 1992 aprofitant l’impuls de principis dels anys 90 de la bicicleta de muntanya a tot el món i principalment a les nostres comarques Garraf/Penedès, quan no existia cap modalitat, ni XCO, ni XCM, ni XCUM, ni Downhill, ni enduro i la mateixa bici servia per a tot es va celebrar la primera edició de la trobada de BTT.

Alguns dels participants d’aquesta primera edició son part de l’organització avui dia i molts dels voluntaris actuals ja eren voluntaris fa 30 anys.

Any rere any la nostra BTT Ribes s’ha anat consolidant com una de les pedalades de referència del Garraf/Penedès i actualment després de 30 anys encara es continua organitzant amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Cursa Abelard Trenzano

La cursa Abelard Trenzano se celebra desde l’any 1969 i l’any 2023 compleix 53 edicions, sent una de les més antigues de Catalunya i considerada una de «les grans clàssiques» dintre del ciclisme de carretera.

És una prova competitiva on participen corredors de la categoria ELIT i SUB-23 i Màster 30

El recorregut surt de Ribes cap a Mas Solers per la carretera vella, Canyelles i Ribes i es fan un total de 7 voltes per completar aproximadament 130 km.

Cursa social Gall d’indi

Cap de setmana abans de Nadal. Circuit Ribes, Puigmoltó, Vilanoveta, Solers, Ribes. 7 voltes. Gall d’indi pel guanyador