⭐ CONCERT DEL MANU CHAO ACÚSTIC + SOUND SYSTEM

 

⬐ En el Teatre “la Nau Pere Vall i Soler un concert esperat (i inesperat)…⬎

✮ MANU CHAO ACÚSTIC + SOUND SYSTEM 

 

 

A la tercera va la vençuda!! I la veritat que ha sigut així, vol dir, que quan la insistència ha sigut la tónica i altres variables successòries que no venen al cas, em aconseguit que vingui en Manu Chao a Ribes i concretament al Teatre la Nau Pere Vall i Soler del GER.

 

És fill de mare basca, Felisa Ortega, i de pare gallec, Ramón Chao, un periodista que durant la dictadura de Franco es va veure obligat a exiliar-se amb la seva família a causa de la seva ideologia d’esquerres. Ramón Chao va escriure les cròniques de Mano Negra quan van estar a Colombia “El Tren de Hielo y Fuego”

 

Als inicis de la seva carrera a París, en Manu va ser membre dels grups Hot Pants i Los Carayos, però també va participar en grups com Joint de Culasse, Casse-pieds i Kingsnakes, abans d’esdevenir el cantant del grup Mano Negra de 1987 a 1994, fundat juntament amb el seu germà Antoine Chao i el seu cosí Santiago Casariego.

 

➲ Després que els de Mano Negra decidiren la seva dissolució en el 1994Manu Chao va fer un “click” i va emprendre la seva carrera en solitari, acompanyat d’alguns membres de MN, sota el nom de Radio Bemba amb el qual, va donar l’esquena a la indústria musical comercial i decidí donar un gir de 180 graus a la seva carrera. Començant a penjar les cançons noves a la seva pàgina web i a actuar en sales petites i bars de barri en format acústic, sense avisar (com quasi ha sigut aquest cop amb l’entitat GER) o camuflat amb un altre nom, a la vegada que segueix donant suport a lluites socials de base.

 

 

PREU

💶 ➠ ENTRADES EXHAURIDES !!!!

 
 Organitza GER, cultura de base
 
Cuidem-nos!! Amb les mesures corresponents per una bona higiene:
higiene de mans ( gel ) + distància,  #LaCulturaÉsSegura   
          

GER, cultura de base

Date

17 - 18 juny 2023
Expired!

Time

Entrades exhaurides
10:30 pm

Cost

15.00 €

Organitzador

GER, cultura de base