⭐ FESTEIG D’INICI DEL SOLSTICI D’ESTIU ⥢ = ⥤ RERTVELLA DE SANT JOAN 🧨

 

⬐ Com cada any, pels exteriors del GER, fem festeig 🥂 del…

🧨⭐ D’INICI DEL SOLSTICI D’ESTIU ⥢ =

⤷= ⥤ RERTVELLA DE SANT JOAN ⭐ 🧨

 

 
Enguany, com cada any i pels anals dels temps, des d’abans de les influències romanes i posteriorment de les influències cristianes; es feia gran festeig per la ufanosa verdor dels horts, sembrats, vinyes, que feien preveure unes bones collites i també d’un festeig per la nit més curta de tot el llunari, que esdevingué “la nit més màgica”. En temps contemporanis es homeneja a Sant Joan. Com les nostres mares i pares, avies i avis, rebesàvies i rebesavis… i moltes generacions que van contribuir a què nosaltres existirem, en realitat les homenegem a totes elles, com elles homenejaren a aquelles que van donar la vida, resistint a l’imperi august, després al papat i després a les monarquies. Aixopluc d’aquella resistència tossuda i insistent, DONEM-LIS HOMENATGE A TOTES AQUELLES I AQUESTES JOANES I JOANS, que van donar i donen la benvinguda al Solstici d’Estiu en la NIT MÀGICA DE SANT JOAN!!!!
Homenatgem amb una bona celebració, com cada any, amb el sopar sota el braç, compartint-lo amb amigues, família i veïnes a davant de la seu del GER, amb la qual, ens cedirem taules i cadires per poder gaudir d’una vetllada estupenda. Prepararem un bon coctel de cava i encendrem una bona foguera amb la flama del Canigó i un castellet de focs que ja haurem muntat. Amb tot el xivarri dels petards que la mainada ( i no mainada) que miraran de cremar a marxes forçades, com si no hagués demà per venir.
Amb tot això, també tindrem una banda que són majoritàriament del Garraf, que es fan dir “Veneno en Piel”, en tribut a un treball del grup de pop espanyol Radio Futura de la ” Movida Madrileña” del 80′. Ells són Sergi Ramírez, Albert Alcazar, Carlos Batalla, Jordi Triquell “Triki”, Juli Casado i Marc Llorià. Ells bàsicament, tocaran temes dels 80′ i 90′, que hi ha bon i immens repertori.
Després de què no quedi “Veneno en la Piel”, i quedin ganes de més gresca, tindrem preparades els Dj’s de guàrdia de la casa, que segurament ens faran ballar fins que surti el sol. HA GAUDIR-HO!!!!

 

 

PREU

💶 ➠ 5€ sòcies i 10€ amigues

 
 Organitza GER, cultura de base
 
Cuidem-nos!! Amb les mesures corresponents per una bona higiene:
higiene de mans ( gel ) + distància,  #LaCulturaÉsSegura   
          

GER, cultura de base

Date

23 - 24 juny 2023
Expired!

Time

9:00 pm

Localització

Al carrer, davant del GER
Carrer del Pi / Carrer Ildefons Cerdà
Website
https://entitatger.cat
El Palmerar

Localització 2

El Palmerar
GER / Carrer del Pi, 25 / Ribes / Garraf / Catalunya / Països Catalans

Organitzador

GER, cultura de base