ATENCIÓ!!!! CANVI DE FORMAT D’ASSISTÈNCIA I PARTICIPACIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE SÒCIES/IS

Malauradament la situació sanitària és dolenta i per tenir cura de la nostra salut i preservar la seguretat de totes i tots, diumenge ens trobarem de manera virtual.

Com ho farem?
Ho farem a través de Jitsi meet, un servei de vídeo conferència online, gratuït, senzill i de programari lliure!

I això és molt difícil?
Nooo!!! Us hi podreu connectar utilitzant qualsevol navegador web i accedint a aquesta adreça web: https://meet.jit.si/AssembleaGer
Quan accediu a aquesta adreça, trobareu un camp de text on posar el vostre nom i un botó “Join meeting”. Un cop premeu sobre aquest darrer botó, accedireu a l’espai de debat.

Quins temes tractarem?
En iniciar l’assemblea es proposarà una reducció de l’ordre del dia per fer l’assemblea més àgil. Debatrem i aprovarem el projectes de renovació del bar social, el projecte del nou palmerar i la constitució de la nova impulsora.

Com podrem participar?
Totes i tots podrem connectar-nos i seguir l’assemblea a través de Jitsi meet. Podrem intervenir de paraula o per escrit i votarem a ma alçada a través de la pantalla. També podrem consultar la informació dels diferents projectes a través del web o la podrem passar a recollir impresa al GER. Pels que no estigueu acostumats a utilitzar aquesta eina, diumenge a les 9.30 obrirem la connexió per resoldre-us els vostres dubtes.

A quina hora començarem?
Recordeu que l’assemblea arrencara a les 10.00h. i que a les 9.30 ja estarem connectats per si algú te dubtes o vol fer alguna prova.

Diumenge seguim!
Gràcies per la vostra participació!

Date

25 oct. 2020
Expired!

Time

9:30 am
Category