Dinar / Taller

Amb el cuiner Ramon Llaó, fill de Baix a Mar de Vilanova…

PREPAREM BULL DE TONYINA

A les dependències de la Associació Gastronòmica la Cassola

El bull de tonyina és un plat tradicional de la cuina mediterrània que s’elabora amb la tripa de la tonyina. Es prepara amb una picada d’all, ametlles i nyores, i s’acompanya de patates, mongetes i cargols. Normalment es consumeix a l’ hivern, ja que és un plat calòric i de digestió parsimoniosa. Tant la textura com l’olor són molt característiques i no deixen indiferent. O agrada molt, o gens. Aquest plat potent marida bé amb el vi negre.

Amb el vídeo reportatge, explicant-hi l’elaboració i tertúlia a posteriori
Menú:

* Bull de tonyina

* Taronja i merenga

* Vi negre i aigua

🎟️ Venda anticipada de tiquets a Entrapolis

Organitza Associació Gastronòmica la Cassola

 

Cuidem-nos!! amb les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19: higiene de mans ( gel ) + mascareta + distància,  #LaCulturaÉsSegura

 

 

Hourly Schedule

Projecció video

Des de les12 - a 1 del migdia
Bull de Tonyina
Com s'elabora el plat i en acabat la tertulia
Des de la 1 - a 3 de la tarda
Dinar
Bull de Tonyina ben maridat

Date

12 febr. 2022
Expired!

Time

12:00 pm

Cost

15.00 €

Localització

Dependències de la Cassola
Category

Organitzador

La Cassola