Gran Sopar de Cap d’Any 2020

La nit del cap d’any, potser és la nit més especial de l’any, per què a manera cronològica s’avança una mica més en el temps i és que enguany arribem a la segona dècada del segle XXI per continuar avançant. Que millor que un bon sopar amb els nostres, gaudint de bona companyia per donar la benvinguda al nou any 2020 i per continuar fent camí amb joia però també amb constància i de rigor, per assolir allò que de veritat volem.

Anem per parts. Abans de tot, aquí teniu el gran menú que els companys i companyes de La Cassola s’han treballat, per fer-vos a la idea i per què no us deixi indiferents. Uuuuhmm, bonííííssim, brutal!!!!… Apa doncs! Bon Profit!!

 

 

Després del sopar, comença la gresca amb l’espectacle per part de les nostres companyes, amenitzant les campanades que marcaran el canvi d’any i a demés de dècada. Aquí teniu una petita presentació, que ens trobarem amb aquest petit vídeo a la Marilyn Monroe i en Elvis Presley…

Gaudim d’aquesta nit tan especial amb alegria estimant-nos mútuament amb qui calgui i continuem avançant, fent camí amb tenacitat, perseverança, salut i prosperitat…. 2020!!!