Inscripcions Obertes pel Casal d’Estiu 2020

Benvinguda al nou CASAL GER ESTIU 2020, el qual començarà el dimarts 30 de Juny fins el divendres 24 de Juliol d’enguany.

Ja hi som en el temps de desescalada pel que fa la greu pandèmia de la Covid 19, que tant dramàtic enrenou ha causat a tota la humanitat. Ja hi som a la fase a la qual fa que anem de pet a endinsar-nos cap una nova i relativa normalitat, ergo començar a avançar en tots els àmbits amb aquesta. I això fa que amb consciència de causa, des del Grup Esplai GER us donem la benvinguda a avançar cap aquesta nova normalitat i com no, en especial a la mainada, potser les persones més agreujades d’aquest llarg episodi que estem passant.

Aquest casal va encaminat al temps de lleure, de la canalla de 3 a 12 anys i farem activitats a l’aire lliure, tallers, excursions i com no, també anirem a centres i llocs d’interès.

Inscripcions

Pel que fa referència a les inscripcions de la vostra mainada, enguany haureu de descarregar l’imprès des d’aquesta pàgina, més abaix concretament al peu d’aquesta. Un cop descarregat en el vostre terminal el document digital, podeu omplir-lo directament amb les dades dels vostres filles/s i la informació més rellevant. Seguidament per anar acabant, l’imprimiu, el signeu, el escanegeu i l’envieu a l’adreça electrònica del Grup Esplai GER, < esplaiger@gmail.com >.

Recordeu que el termini per fer les inscripcions en principi és fins el dijous 25 de Juny. Si us sorgís algun dubte, truqueu a la Cora al 663 768 347, pels matins preferentment de 10 a 12 hs o per les tardes de 17 a 20 hs.

Inscriu-te al Casal

Descarrega't el formulari d'inscripció al Casal 2020