Obrim el local de bat a bat

Programació de primavera

Sabem que és en comunitat que cadascun de nosaltres pot sortir-se’n. I més enllà de la desgràcia fer-ne virtut, sabem de la necessitat del gest solidari i que important és la cultura davant la soledat i la foscor.

Ens calen llums i colors, carrers i places, cants i crits a plena veu per despertar els nostres cossos embotits de tanta foscor. I ho farem, amb prevenció i convençudes de què ens cal cuidar-nos, de la millor manera que sabem en el camp de roselles vermelles que tenim. Fruirem saltant de flor en flor i xuclant el nèctar de la vida. Proclamarem als quatre vents que tenim coses a fer i a dir i escaparem arreu la voluntat de ser i que germini la vida a cada racó amarat de llavors.

Aquest és el nostre crit social i comunitari amb què us cridem a a participar d’un recorregut cultural a través de cadascun dels actes. Un programa que no és només la voluntat i el treball d’uns sinó una proposta on la vellesa, la música, la paraula i l’encontre inundi de claror el nostre local obert de bat a bat a la llum.

Gaudiu dels actes.