organització

Com ens organitzem…
La nostra és una entitat on es potencia al màxim la participació directa i compromesa. L’important volum d’activitat i de massa social fan necessària una mínima organització interna per garantir el correcte funcionament de l’entitat.
Aproximadament, dos cops l’any es convoca l’assemblea de socis i sòcies, on es porten a debat temes d’interès, s’analitza l’activitat que duen a terme les diferents  seccions, es presenten els pressupostos, s’elegeix els nous membres de la junta, es creen noves comissions de treball, etc.
Les comissions de treball poden ser permanents o convocades puntualment i s’encarreguen de l’organització d’activitats concretes. Aquestes possibiliten la participació a qualsevol persona interessada en una activitat concreta.
El funcionament ordinari de l’entitat es base en el treball voluntari. El volum de gestió i administratiu és actualment molt considerable tenint en compte l’alt nombre d’associats i documentació que genera el calendari d’activitats. També es a través del treball voluntari que es garanteix el manteniment de l’entitat i la programació d’activitats.
La difusió dels actes que organitza l’entitat requereix diferents formes d’actuació. Així els actes concrets s’anuncien per mitjà de cartellera i programes de mà. S’editen cinc programes anuals, amb un tiratge de 3.000 exemplars: festa major d’estiu, actes de la diada nacional, programa de tardor, festa major d’hivern i activitats de primavera. Dissenyats pel grup de volutaris disseny sense seny pi2, s’envien a tots els socis i sòcies de l’Entitat i es deixen als comerços de Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *