Joventut Ribetana futbol-handbol

A Sant Pere de Ribes hi ha una manca clara d’equipaments i instal·lacions esportives i seria irresponsable ara quan les retallades estan a l’ordre del dia, quan els pressupostos municipals decauen en ingressos, i per tant ho hauran de fer en la inversió, demanar que s’apostés per fer noves instal·lacions municipals com un Pavelló poliesportiu.
La Joventut Ribetana C.F. és un club nascut fa 5 anys amb la intenció de crear un espai d’il·lusió per a la població del municipi, per la pràctica de l’esport, inicialment només futbol, per a jugadors que no ho podien fer en els altres clubs ja existents. Amb una filosofia clara de companyerisme, solidaritat, esforç col·lectiu i èxit no centrat exclusivament en la competició.
A finals de la temporada passada, en el si de la Joventut Ribetana C.F. naixia la secció d’Handbol amb l’objectiu de transportar els valors de la Joventut Ribetana a aquest esport, i recollint l’amplia tradició d’handbol del municipi. . A Sant Pere de Ribes en diverses etapes hi hagut clubs i associacions del món de l’Handbol, fent que no fossin pocs els joves i no tan joves que estimin i practiquin aquest esport. Per desgràcia, no existia en l’actualitat cap Club que pogués oferir la possibilitat de jugar a handbol en categoria Sènior, fent que molts jugadors d’handbol del municipi estiguessin jugant en altres clubs de la zona.
És costós per una entitat com la nostra, basada en el treball voluntari i el suport de la població, tirar endavant un projecte com aquest, però tot és més fàcil quan sobren ganes i empenta. Des de la Joventut Ribetana C.F. i  la seva secció d’Handbol creiem que sempre em tingut una actitud col·laboradora i comprensiva envers el servei d’esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, malgrat considerar que possiblement no estem rebent el tracte, que humilment pensem que ens mereixem. No volem en cap cas mantenir un conflicte, al contrari, el nostre desig es poder gaudir de la practica del nostre esport en les millors de les condicions possibles. Des de la creació de la secció i del seu equip Sènior Masculí, aquest estiu, em intentat parlar i negociar tot el referent a les nostres necessitats pels canals i vies que pertoquen.
En repetides ocasions em sol·licitat tenir accés a la pista del pavelló poliesportiu de Ribes, com així ho fan els diversos clubs i equips de Ribes, tant per entrenar com per jugar els partits de competició. A dia d’avui no tenim resposta oficial envers el sol·licitat, només el compromís verbal que si la pista està disponible se’ns permetrà jugar els partits únicament. Sobre els entrenaments res de res.
Passen els dies, i els mesos, i la sensació que no es tracta a la Joventut Ribetana C.F d’una forma correcta va creixent. És més, en l’actualitat, constatem que l’Ajuntament menysprea i ignora totalment el nostre projecte, ens deixa de banda i espera, en va, que ens cansem per finalment plegar.
És trist veure com per la institució que ens representa i que ha de vetllar pels interessos de la població un projecte esportiu d’aquestes característiques , complementari a l’ampli ventall ja existent, es percebut no com un element positiu que donarà més vida no només esportiva sinó també social i cultural al municipi , sinó que es tractat des de el primer moment com un problema.
En definitiva, molt li pesi a l’Ajuntament, el projecte d’handbol de la Joventut Ribetana C.F seguirà endavant, com ho ha fet el de Futbol, perquè es la voluntat d’aquest club poder oferir a la joventut d’aquest poble un espai d’il·lusió col·lectiva, un equip de persones que busquen a través de l’esport compartir esforços i alegries. Un club on es veu i es viu l’esport. Perquè estem convençuts que amb l’esport fem poble i per tant exigim a les institucions que ens donin suport.

JOVENTUT RIBETANA C.F

5 de desembre 2011

 
És la voluntat d’aquest club de poder oferir a la joventut d’aquest poble un espai d’il.lusió col.lectiva, un equip de persones que busquen a travès de l’esport compartir esforços i alegries. Un club on es veu i es viu l’esport. Joventut Ribetana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *