Xerrades de Tardor- Cicle de Conferències Víctor Alba – “Consciència versus Anestèsia” serà una xerrada participativa conduïda per la Psicopedagoga i Psicoterapeuta Sara Sala Marínez

Xarrades de Tardor-Cicles de Conferències Víctor Alba


Una xerrada participativa:

“Consciència vs anestèsia” – “Quan deixes de pensar el que penses sobre Tú, comences a veure a l’Altre” – Que t’expliques? Quins pensaments consumeixes? Deixes de pensar-te? Ets allò que penses? Una Xerrada participativa anomenada MIRADES CONSCIENTS. Amb l’objectiu d’invitar a trobar-se amb la pròpia llibertat.

Xerrada conduïda per la Psicopedagoga i Psicoterapeuta,  Sara Sala Martínez.

 

 

 

>Sara Sala Martínez< Formada en Magisteri, Psicopedagogia, Psicoteràpies integradores Humanistes i Psicología Transpersonal.

* Psicopedagoga al Departament d’Ensenyament en un EAP (Equip d’Orientació Psicopedagògic): És un servei de suport i assessorament psicopedagògic i social als centres educatius i a la comunitat educativa. Havia exercit la docència durant 14 anys, passant per totes les etapes educatives (infantil, primària i secundària) i, en una unitat clínica a l’ESO gestant el projecte els últims 9 anys dedicats a la docència.

* Psicoterapeuta Humanista Transpersonal (en el seu Centre Terapèutic Psico-Holístic d’orientació Humanista ), oferint:

-Terapia a adults i infants.
-Terapia de parella, de familia i terapia de grup.
-Supervisió del rol de la persona del professional de la relació d’ajut (entorns; educació, sanitat i serveis socials).
-Tallers, xerrades i estades experimentals per adquirir experiència.