Assemblea general de sòcies-socis de l’Entitat Ger

Benvolgudes sòcies i socis,

Com a associades de l’entitat GER us convoquem a l’Assemblea General. Demanem la màxima participació, ja que l’Assemblea és l’espai de màxima decisió de l’entitat i creiem que la diversitat d’opinions ens enriqueixen.

Preguem màxima puntualitat. Com veureu en l’ordre del dia, l’Assemblea consta de molts punts de debat i volem donar l’espai pertinent.

Assembla General Entitat GER

Diumenge 24 de Novembre del 2019 a les 10 del matí a la Sala d’Actes.

Ordre del dia de l’Assemblea:

  • Creació de la Cooperativa de serveis de l’entitat

  • Nova Web de l’Entitat

  • L’impulsora i els àmbits. Renovació de càrrecs i responsabilitats

  • Organització del Carnaval. Reunions amb altres entitats

  • Inversions. Informació de les obres de la Nau i del Palmerar (comissió i treball voluntari)

  • Recull de propostes

El dissabte 16 de novembre es va oferir un Pas Previ a l’Assemblea General (EPAG), per tractar extensament el primer punt de la creació de la cooperativa de Serveis a l’Entitat GER. Es va exposar que és i perquè volem la cooperativa i aclarir dubtes.

Alhora, aprofitem la carta per informar-vos que a mitjans del mes de desembre, girarem de forma bancària una derrama extra, tal i com es va aprovar en la darrera Assemblea de Sòcies i Socis. El motiu d’aquesta derrama es la necessitat econòmica d’assumir els nous canvis i millores al Palmerar, afectat per a les obres del carrer del costat. Un cop més volem agrair a totes les persones associades per l’esforç i compromís per al projecte de l’Entitat.

També volem recordar que qualsevol canvi d’adreça, o si encara no rebeu la programació de l’entitat a través del correu electrònic, podeu enviar un e-correu a ger.entitat@gmail.com i ho actualitzarem. O bé podeu trucar en horari de secretaria, els dilluns i divendres de 17 a 20 hores, al 93 896 12 00.

La impulsora

novembre 2019

Descarrega’t la Convocatoria d’Assemblea