Muntanya

La secció està inscrita com a Club al Registre d’Entitats Esportives i s’ha federat a la Federació Catalana d’Excursionisme i esports de muntanya. Les sortides tenen carácter popular obertes a tothom que vulgui participar-hi, encara que n’hi ha de diversos graus de dificultat.

Les activitat programades es centren en: les matinals a Montserrat, la tradicional travessa nocturna del Garraf. Les excursions de cap de semana i les sortides a l’entorn de Ribes.
A més aquestes últimes temporades s’han organitzat sortides en familia o apte per tothom.

SORTIDES DE POSTAL

SORTIDA PELS VOLTANTS DE

SANTA FE DEL MONTSENY

SANTA FE DEL MONTSENY

No hi ha res, si parlem d’espais naturals, tan bonic a tocar de Barcelona. La Vall de Santa Fe del Montseny, amb els seus avets, la seva fageda, les rutes de natura, les esplanades… és tot l’any un encant. Al centre d’informació del parc natural, envoltat d’un parc preciòs amb autèntiques sequoies americanes altíssimes, us informaran de tot el que hi podeu fer i us passaran un audiovisual que no us podeu perdre.


…SORTIDA PELS VOLTANTS DE SANTA FE DEL MONTSENY

Aneu fins a l’escola de natura de Can Lleonart travessant el riuet. Pujeu al Turó de l’Home, 1700 mts, mig en cotxe mig a peu, o baixeu al pantà. Arribeu-vos fins a Sant Marçal, a 7Km, per la més al·lucinant de les carreteres Catalanes. Santa Fe és un centre turístic per amants de la natura i per famíles, amb zones de pic-nic,  restaurants i un hotel amb encant. Sant Marçal també. Accediu-hi per Sant Celoni, (21 Km) o per Viladrau.