Esplai GER

Ganes d’estiu, juguem plegades!

Informació sobre el casal i les colònies d’estiu 2021.

És l’espai per els més petits i joves, obert a tothom.

L’esplai permet aprendre valors a favor de la convivència i els drets humans, com la solidaritat, el respecte, la interculturalitat, la inclusió…i la millor manera d’aprendre-ho és a través de la pròpia experiència en activitats que fomentin la creativitat, l’autoestima, l’autocrítica.

El joc

El joc és la metodologia principal de l’esplai, perquè ens permet treballar tot un seguit de valors, competències i habilitats sempre amb l’objectiu últim d’educar infants i joves perquè puguin ser més lliures i més feliços. És a dir, passar una estona agradable i divertida.

Durant l’any organitzem l’esplai els dissabtes de 5 a 7, el mes de Juliol organitzem el casal d’estiu i principis d’agost tots els grups de nens i nenes i joves marxem de colònies.

Connectats amb altres esplais

L’esplai Ger està federat a Esplais Catalans, Esplac, una associació catalana d’educació en el lleure infantil i juvenil que promou la transformació de la societat. Esplac és una associació laica, independent i democràtica de base voluntària, que promou la igualtat, la llibertat, la participació social, la sostenibilitat ambiental i els drets dels infants. Estar federats ens connecta amb esplais de la zona, d’arreu de Catalunya, així com en l’àmbit internacional, ens facilita la formació dels i les monitores i ens ofereix cobertura legal, entre d’altres.

Accedeix al blog de l’espai: