Dinar / Taller
Amb el cuiner Ramon Llaó, fill de Baix a Mar de Vilanova…
PREPAREM BULL DE TONYINA
A les dependències de la Associació Gastronòmica la Cassola
El bull de tonyina és un plat tradicional de la cuina mediterrània que s’elabora amb la tripa de la tonyina. Es prepara amb una picada d’all, ametlles i nyores, i s’acompanya de patates, mongetes i cargols. Normalment es consumeix a l’ hivern, ja que és un plat calòric i de digestió parsimoniosa. Tant la textura com l’olor són molt característiques i no deixen indiferent. O agrada molt, o gens. Aquest plat potent marida bé amb el vi negre.
Amb el vídeo reportatge, explicant-hi l’elaboració i tertúlia a posteriori
Menú:
* Bull de tonyina
* Taronja i merenga
* Vi negre i aigua
🎟️ Venda anticipada de tiquets a Entrapolis
Organitza Associació Gastronòmica la Cassola
Cuidem-nos!! amb les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19: higiene de mans ( gel ) + mascareta + distància, #LaCulturaÉsSegura
Hourly Schedule
Projecció video
- Des de les12 - a 1 del migdia
- Bull de Tonyina
- Com s'elabora el plat i en acabat la tertulia
- Des de la 1 - a 3 de la tarda
- Dinar
- Bull de Tonyina ben maridat