🎭 Sopar de Carnaval ⇛ Xatonada 2023🎭
Sabies que l’origen del xató se situa al món vitivinícola? Un cop el vi estava a punt de ser tastat, es procedia a aixetonar la bota, una cerimònia fonamental en tot el procés que consistia a col·locar una petita aixeta (l’aixetó) perquè el vi sortís del recipient. Aquest moment marcava l’inici de la festa del vi nou, una celebració que anava acompanyada d’un dinar fet de hortalisses pròpies i salaons de peix, que es trobaven a les cases dels pagesos i pescadors locals.
Enguany, el divendres 17 de febrer a les 9 del vespre, tenim una cita al sopar de Carnaval, al Teatre la Nau Pere Vall i Soler. Des de l’entitat GER i concretament des de la Cassola s’ofereix aquest menú tradicional carnavalesc i altres conyes:
Xatò (escarola, anxoves, tonyina i bacallà esqueixats, olives i salsa xatonera)
Truites de botifarra blanca, de carxofa, d’espinacs i de patates.
Merenga o coca de llardons (cal escollir).
Vins i aigua.
🎟️ preu sòcies: 21€
🎟️ preu amigues: 23€
Venda d’entrades a Can Gabaldà i online a Entrapolis: