La nit més màgica

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui al nostre poble i són moltes les persones que els ajuden a fer possible que la màgia arribi a totes les llars

Ribes rep els Reis Mags d’Orient la nit més màgica de l’any. Aquest any, com sabeu, la pandèmia ho ha capgirat tot i ens ha obligat a fer-ho de manera diferent. Ses Majestats no podran saludar-nos a la tradicional Cavalcada pels carrers del poble, però, adaptant-se a les mesures de seguretat, hem preparat diverses sorpreses en un campament reial que obre les portes avui, 4 de gener fins demà, nit de reis. Totes les sessions ja estan complertes, més de 1.400 persones han demanat cita prèvia per entregar la carta als Reis Mags.

Ens hauria agradat, un cop més, poder celebrar la Cavalcada de Reis pels carrers i places del nostre poble, com anem fent-ho des de l’any 1972. La Cavalcada de Reis és un repte que la nostra entitat, el GER, assumeix amb il·lusió i amb la voluntat de poder engrandir de màgia la nit de Reis. Ho hem fet de la millor manera que hem sabut, convençudes que la màgia un cop més ho impregnés tot i possibilités als nostres nens i nenes viure intensament i amb il·lusió la nit de reis.