La nit de Reis és de totes

Volem agrair-vos les mostres de suports i ànims que moltes de vosaltres ens heu fet arribar així com les felicitacions que ens heu donat per la proposta que vam fer i com vam organitzar la Diada de Reis. Ens encoratgeu a continuar treballant de manera voluntària per aquelles coses que pensem són importants per a tota la comunitat de Ribes. I la diada de Reis és important per màgica i per ser de tothom.

Un cop analitzat tot plegat pensem que ha valgut la pena i que possiblement més que una alternativa a la Cavalcada de Reis per raons de la pandèmia, el que vam aconseguir tots plegats va ser una manera més de sumar per l’engrandiment de la festa de Reis i per tant a la felicitat dels nostres nens i nenes.

Aprofitem aquestes ratlles per dir-vos que tot va ser possible gràcies a moltes col·laboracions de persones, col.lectius i entitats a les quals agraïm el seu suport. A totes elles, moltes gràcies.

I a vosaltres famílies, gràcies per haver-hi participat i seguit les normes de prevenció que vam indicar. Fins una altra.